25. MAJ – PRAZNIK KNJIŽNICE
promocija knjižnice in njenih dejavnosti na stojnici pred knjižnico v Slovenski Bistrici,
od ponedeljka, 21. maja 2018, do sobote, 26. maja 2018.

Ob dnevu Knjižnice Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica, ki ga praznujemo 25. maja, pripravljamo zanimiv celotedenski program, ki bo popestril dogajanje v knjižnici in v mestu. Osrednji dogodek praznovanja bo literarni večer s predstavitvijo knjige Dno nima dna Zorana Predina v ponedeljek, 21. maja 2018, ob 19.00 uri v prostorih knjižnice na Trgu svobode 16.

Na stojnici pred knjižnico se bo ves teden promovirala knjižnica in njene dejavnosti. V okviru Stepišnikove bukvarnice se bo po simboličnih cenah prodajalo knjižno in neknjižno gradivo, ki se ga v knjižnici več ne potrebuje in katerega dobiček se namenja nakupu novega gradiva. Obiskovalci bodo lahko izbirali med knjigami za odrasle, učbeniki, priročniki, slikanicami, mladinsko literaturo, videokasetami in še čim.

NA STOJNICO VAS VABIMO:
v ponedeljek in petek od 10.00 do 17.00 ure,
v sredo od 11.00 do 17.00 ure,
v torek in četrtek od 10.00 do 15.30 ure ter
v soboto od 9.00 do 12.00 ure.

V tem tednu nudimo BREZPLAČEN CELOLETNI VPIS ZA NOVE ČLANE. Za vpis potrebujete izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo (dostopna tudi na spletni strani knjižnice), in osebni dokument.
Vpis mladoletnih je možen le ob spremstvu staršev.

Vsi, ki nas boste v tem tednu obiskali v knjižnici in izpolnili kupon, boste sodelovali v nagradnem žrebanju s privlačnimi nagradami.