Razstave

foto 1V knjižnici gostimo številne razstave raznih ustvarjalcev iz domačega okolja in od drugod po Sloveniji. Knjižnica kot razstavni prostor je zanimiva za ljubiteljske ustvarjalce z različnih področjih ustvarjanja.

Tisti, ki bi se s svojo umetniško ustvarjalnostjo želeli predstaviti v knjižnici, lahko dobijo potrebne informacije na telefonski številki: 02 80 55 110 (Natalija Stegne) ali po e-pošti: natalija.stegne@kjv.si

V Pionirski knjižnici se čez vse leto pripravljajo priložnostne razstave, na katerih se predstavijo vrtci, šole, zavodi z lokalnega področja ter tematske razstave, kjer se izpostavijo knjižne novitete, pisatelji, ilustratorji in pomembnejši dogodki.

Razstava slikanic založbe Epistola

 V Pionirski knjižnici Slovenska Bistrica smo na ogled postavili priložnostno RAZSTAVO ZABAVNIH IN POUČNIH SLIKANIC ZALOŽBE EPISTOLA.

Slikanice so knjige večjega formata in so v prvi vrsti namenjene našim najmlajšim bralcem. V ospredje je postavljena ilustracija, obogatena pa je s preprostim in razumljivim besedilom. Njihova naloga je, da nagovarjajo in razumejo otrokova čustva ter otroku pomagajo razrešiti notranje konflikte in težave.

Vsaka dobra zgodba v sebi skriva modrost, zato vabimo k branju bralce vseh starosti.

Želimo vam prijetno branje in veliko nepozabnih doživetij.

8 1024x7689 1024x76810 1024x76811 1024x768