Individualno izobraževanje za uporabnike virtualne knjižnice Cobiss+ in mCobiss

Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica organizira individualno izobraževanje za uporabnike virtualne knjižnice Cobiss+ in mCobiss.izobr kratki

Ni pomembno, koliko ste stari. Ni pomembno, kakšen je vaš status ali kaj ste po izobrazbi. Ni pomembno, kako vešči ste rokovanja s pametnim telefonom ali računalnikom. Na individualnem izobraževanju se boste naučili uporabljati aplikacijo Cobiss za podaljšanje in rezervacijo knjižničnega gradiva, za iskanje gradiva v domači in v drugih knjižnicah, pregledati zgodovino izposojenega gradiva, dobili pa boste še veliko uporabnih informacij o delovanju spletnih aplikacij Biblos (elektronske knjige) in Audibook (zvočne knjige) ter vpogled v različne elektronske vire. Po želji lahko s seboj prinesete pametni telefon, seveda pa je potrebna tudi predhodna prijava po telefonu, elektronski pošti ali osebno v knjižnici.

Izobraževanje bo potekalo:
Slovenska Bistrica: termini vsak četrtek (prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. na tel. št. 02 80 55 106 ali v knjižnici)

Poljčane: termin po dogovoru (prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na tel. št. 02 82 90 100 ali v knjižnici)

Pragersko: termin po dogovoru (prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na tel. št. 02 80 39 143 ali v knjižnici)

Makole: termin po dogovoru (prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., na tel. št. 0280 33 110 ali v knjižnici)

Oplotnica, Tinje, Kebelj: termin po dogovoru (prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali v knjižnici)

Veselimo se, da bomo lahko znanje delili z vami.

izobr