More

26. 6. 2018 to 6. 7. 2018 8:00 - 15:00

Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica

Knjižnica Josipa Vošnjaka
Slovenska Bistrica
PIONIRSKA KNJIŽNICA
Trg svobode 16
Slovenska Bistrica
Tel.: 02/80 55 106

Od 26. 6. 2018 do 6. 7. 2018  bodo v Pionirski knjižnici Slovenska Bistrica za OSNOVNOŠOLCE od 1. do 9. razreda v času odprtosti knjižnice

PRIPRAVLJENI

 USTVARJALNI KOTIČKI.

 V našo družbo ste vabljeni vsi, ki imate radi knjige, ustvarjanje, igre in druženje.

V času VESELIH POLETNIH počitnic bo na voljo  pet pripravljenih kotičkov. Igrali se boste lahko s kvalitetnimi družabnimi igrami, ustvarjali izdelke z različnimi materiali, ki jim boste dodali svojo kreativnost, uživali v družbi dobrih knjig in druženju s prijatelji.

 V DOBRI DRUŽBI IN PRIJETNI NARAVNI KLIMI NI STRAHU ZA DOLGČAS.
VESELIMO SE PRAV VSEH,
KI SE NAM BOSTE PRIDRUŽILI V PRIJETNEM HLADU MED KNJIGAMI. 

VABLJENI!  

KOTIČKI V ČASU POLETNIH POČITNIC

1. KOTIČEK – BRALNI KOTIČEK
Za branje in prebiranje bodo na voljo knjige z različnih literarnih področij. Udeleženci bodo odkrivali skrite zaklade in bogatili svoje bralne sposobnosti.

2. KOTIČEK – DRUŽABNE IGRE
 Ob različnih didaktičnih igrah bodo udeleženci razvijali svoje miselne sposobnosti in medsebojno komunikacijo.

3. KOTIČEK – BARVANJE MANDALE MORSKI KONJIČEK
Udeleženci bodo uživali v barvanju mandale  MORSKI KONJIČEK , ob kateri bodo na igriv in izviren način razvijali ustvarjalnost.  Barvanje mandal vpliva na razpoloženje, spodbuja razvoj vrlin in občutek za red ter zmanjšuje napetost. Za vstop v domišljijski svet bodo potrebne le barvice, ki bodo poleg mandal čakale na vsakega udeleženca, željnega sproščanja in ustvarjanja.

4. KOTIČEK – IZDELAVA METULJEV PAHLJAČA
 Udeleženci bodo uživali v rezanju barvnega papirja in sproščanju ob različnih barvnih kombinacijah. Po svojih zamislih bodo po pripravljeni šabloni ali lastni ustvarjalnosti izdelali metulja, ki ga bodo kot končni izdelek lahko uporabili za pahljačo v vročih poletih dneh.

 5. KOTIČEK – MORSKE ŽIVALI
Iz papirnatih tulcev in mehkega barvnega papirja bodo udeleženci izdelali hobotnice, rakce in mavrične ribice.  Morske živali bodo prijetna popestritev za počitniško igro.

                 VABLJENI!